Πανεύκολη τούρτα καραμέλα!


Συνταγή και φωτογραφία απο την Σόφη Τσιώπου

Υλικά:

Για το παντεσπάνι
  • 5 αυγα
  • 125 γρ.ζάχαρη
  • 125 γρ.αλεύρι
  • 2 κ.γ μπέικιν
  • 1 βανίλια
  • 30 γρ.κακάο

Για το σιρόπι

  • 1 κούπα ζαχαρη
  • 1 κουπα νερο
  • 1 βανιλια
  • χυμο 1/2 λεμονιου
Για την καραμέλα

  • 1 φακελάκι γκαρνί σκόνη βανίλια
  • 1 φακελάκι κρέμα στιγμής ΓΙΩΤΗΣ καραμέλα(86γρ.)
  • 200 γρ.κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ.γάλα φρέσκο
  • 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο(χρειαζόμαστε το μισό)
Διαβάστε την εκτέλεση στο olgascuisine.gr

Share:

4 σχόλια