Μιλφέιγ "Το ελαφρύ"


Συνταγή και φωτογραφία απο την Σόφη Τσιώπου

Υλικά:
  • 1 κουτί κονσερβα εβαπορε λάιτ των (400γρ.)
  • 2 κουτιά νερό (μετράμε από το ίδιο το κουτί)
  • 1 κουτι άνθος αραβοσίτου Γιώτης των (160 γρ.) ΟΧΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!
  • 2 βανίλιες
  • 1 κ.σ βιτάμ
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 2 φακελάκια γκαρνί σκόνη +400 ml γάλα

  • 2 πακέτα μπισκότα σφολιατίνια.(αν θέλετε να τρίψετε και στην επιφάνεια,τότε χρειαζόμαστε 3 πακέτα).
  • Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Διαβάστε την εκτέλεση στο olgascuisine.gr

Share:

0 σχόλια