Guest συνταγή:Ρολό γεμιστό με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας



Ζουμερό, μυρωδάτο, λαχταριστό. Μμμούρλια.

Υλικά

Για το ρολό
700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολτοποιημένο
1/2 φλιτζ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό
1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξίδι από κρασί
1 κουτ. σούπας ξερό θυμάρι ή θρούμπι ή ρίγανη, τριμμένα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ. σούπας μέλι

Για τη σάλτσα μουστάρδας
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδo
2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού + ξύσμα από 1 ακέρωτο ή βιολογικό λεμόνι
3 κουτ. σούπας μουστάρδα (κατά προτίμηση πικάντικη)
1/2 κουτ. σούπας ξερό θυμάρι ή ξερή ρίγανη, τριμμένα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη γέμιση
200 γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα στα τέσσερα
1 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος, τριμμένα (με διαφορετικά αποτελέσματα)
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

0 σχόλια