Κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ



Υλικά:

  • 750γρ περίπου φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • τον χυμό 2 πορτοκαλιών
  • 1 κ.σ κάρυ
  • Αλάτι
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια τεμαχισμένα
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

1 σχόλια

  1. Λατρευω το κοτόπουλο όπως κι αν ειναι μαγειρεμενο! Φαινεται εξαιρετικο με το ρυζακι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή