Πιπερόρυζο


Υλικά:
  • 2 φλ. τσαγιού ρύζι για ριζότο ή άλλο της αρεσκείας σας
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γ πελτέ
  • δυόσμο ξερό
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

2 σχόλια

  1. Να ρωτησω αν τρωγεται ξαναζεσταμενο ή πρεπει να ειναι της ωρας; ειμαι εργαζομενη μαμα και μαγειρευω καθε βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τρώγεται και θα είναι και τέλειο!Δεν έχει κρέμες και τυριά μέσα που το κάνουν της ώρας

      Διαγραφή