Φοκάτσια(focaccia) με ζαμπόν και τυρί



Υλικά:

  • 300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 300ml γάλα χλιαρό
  • 2 αυγά
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ μαγιά
  • 2 κ.γ αλάτι
  • 1 κ.γ ζάχαρη
  • 6 φέτες ζαμπόν
  • 6 φέτες τυρί
  • Σουσάμι
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

4 σχόλια

  1. Πολύ νόστιμη και εύκολη η συνταγή. Ιδανικό πρωινό για το σχολείο. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H εικόνα λένε είναι χίλιες λέξεις. Η φωτογραφία με το γλύκισμα που ανέβασες είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Δεν την ξέρω την συνταγή και σκέφτομαι να την κάνω για βραδάκι, τότε που μαζεύεται η οικογένεια. Μοιάζει με ψωμί ή περισσότερο με γλυκό; Έχει τραγανή ή μαλακιά υφή; Εμένα μου θυμίζει πίτσα η συνταγή και γι' αυτό τρελάθηκα... Μου αρέσουν οι γρήγορες και εύκολες συνταγές. Μπράβο που σκέφτεσαι πρακτικά... Σε φιλώ-Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βάλω μέσα ροδέλες μήλου και λίγη κανέλα δεν θα γίνει σαν μηλόπιτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αφήνουμε το ζυμάρι να ανεβεί? Ψήνουμε αμέσως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή