Καλτσούνια αλμυρά μυζηθρένια



Υλικά:


Για την ζύμη
  • 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.σ αλάτι
  • 1 σφηνάκι ρακί
  • Νερό όσο πάρει(περίπου 1 ποτήρι)
Για την γέμιση
  • 350γρ ανθότυρο τριμμένο(μυζήθρα μαλακή ανάλατη)
  • 150γρ φέτα τριμμένη
  • 2 αυγά
  • Δυόσμο ξερό(ποσότητα ανάλογα τα γούστα)
  • Πιπέρι
  • Λίγο λάδι για το άλειμμα 

Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

1 σχόλια

  1. Τρελαίνομαι για τυροπιτάκια γενικά, ιδιαίτερα τα κρητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή