Πολέντα


Πρόκειται για μια Ιταλική νοστιμιά!Η πολέντα είναι ένα συνοδευτικό με βασικό συστατικό το καλαμποκάλευρο και υπάρχουν δυο τρόποι σερβιρίσματος.Ή σταματάμε στο πρώτο στάδιο παρασκευής και σερβίρουμε την πολέντα σας πουρέ ή μόλις παγώσει καλά κόβουμε σε κομματάκια και τηγανίζουμε.Και οι δυο εκδοχές καταπληκτικές!

Υλικά:

  • 1500ml φρέσκο γάλα
  • 300γρ καλαμποκάλευρο
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 100γρ βούτυρο
  • 150γρ παρμεζάνα τριμμένη
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

1 σχόλια