Μανιτάρια φρικασέ


Υλικά:

  • 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους κομμένα στα 4
  • 4 μαρούλια πλυμένα και χοντροκομμένα
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 2 αυγά
  • 1-2 λεμόνια
  • Αλάτι-πιπέρι
Διαβάστε περοσσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

7 σχόλια

  1. Δεν το πιστεύω! Φρικασέ με μανιτάρια! Τι ωραία ιδέα! Τα μανιτάρια μοιάζουν πολύ σε γεύση με το κρέας άλλωστε, οπότε γιατί όχι; Ωραία συνταγή Όλγα! Φιλιά!

    www.foodaki.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάννα μου αν σου αρέσουν τα μανιτάρια δοκίμασε το!Είναι εκπληκτικό φαγητό!!Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Όλγα, να σε ρωτήσω, είπα φέτος να νηστέψω πρώτη φορά και επειδή δεν ξέρω, τα αυγα είναι νηστήσιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι.Σε περίοδο νηστείας αφαιρούμε τα αυγά απο την συνταγή και βάζουμε μόνο λεμονάκι

      Διαγραφή
  3. εγω το εκανα με φρεσκο μαρουλι απο τον κηπο μου ... δεν τα καταφερα ... 1 μιση ωρα τα εβραζα και το μαρουλι ηταν αβραστο ....!! κλαιω τα μανιταρια ... πως τα καταφερατε εσεις βρε κοριτσια ? τη λαθος εκανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάνω συχνά μανιτάρια φρικασέ κ χωρίς αυγολέμονο κ γίνονται θαυμάσια, δεν βάζω καν κορν φλάουερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έχω κάνει......ΤΕΛΕΙΟ‼

    ΑπάντησηΔιαγραφή