Πεντανόστιμα σουτζουκάκια ρεβυθιών


Υλικά:

  • 500γρ ρεβύθια
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 3 κ.σ αλεύρι
  • 1 1/2 κ.γ κύμινο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • Αλεύρι για το τηγάνισμα
Για την σάλτσα
  • 1 κουτί ντοματοχυμό(400γρ)
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρασί λευκό
  • 1 κ.γ ζάχαρη
  • Λίγο κύμινο
  • Αλάτι-πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

1 σχόλια

  1. Καλησπερα ολγα,
    Χθες βρηκα την συνταγη σου, και σημερα την εφτιαξα κιολας...πολυ ωραια η ιδεα σου. Γενικα οι συνταγες σου μου αρεσαν πολυ, μου εδωσαν ιδεες, ωστε να μην φτιαχνω συνεχως τα ιδια και τα ιδια.
    Λοιπον, στα σουτζουκακια προσθεσα επιπλεον λιγο δυοσμο και στην σαλτσουλα εβαλα δαφνοφυλλο και κανελα, ετσι για να ειναι πιο κοντα στα δικα μας γουστα. Πραγματικα εμοιαζαν παρα πολυ με τα αντιστοιχα που κανω με τον κιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή