Πρασοτυρόπιτα


Υλικά:

  • 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο για πίτες
  • 1 κιλό πράσα μόνο το άσπρο μέρος σε λεπτές ροδέλες
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο+για το άλειμμα των φύλλων
  • 300γρ φέτα τριμμένη
  • Αλάτι-πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

4 σχόλια

  1. Καλησπέρα!!!! Καλή μου Όλγα έφτιαξα το κέικ με πορτοκάλι και κατέπληξα τους πάντες όσους κέρασα!!!! Η οικογένεια επίσης ξετρελάθηκε!!! Θα επιχειρήσω να φτιάξω την πιτούλα, αλλά ποιο φύλλο αγοράζεις και φαίνεται τόσο ζηλευτή; Δώσε λεπτομέρειες για να ψωνίσω από βδομάδα... και θα έχεις νεότερα νέα. Σε φιλώ-Νικούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!!!Χαίρομαι που σου άρεσε το κέικ!Λοιπόν για την πίτα πήρα φυλλο χωριάτικο κι χι και όντως είναι τέλειο!Φαίνεται σαν χειροποίητο.Δοκίμασε το

      Διαγραφή
  2. Θα σου πω κι εγω το ιδιο για το κεικ πορτοκαλι!!! ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Για την γεμιση της πιτας δεν θελει γαλα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή