Λαβράκια με δενδρολίβανο και λεμόνι

Ο Μάνος Αντώναρος εκτός απο πολύ καλός δημοσιογράφος είναι ένας άξιος μπαμπάς & σύζυγος,που τον τελευταίο καιρό ανέλαβε να μαγειρεύει καθημερινά για την οικογένεια του!Και πιστέψτε με το κάνει με μεγάλη επιτυχία!Ετοίμασε λοιπόν λαβράκια στην λαδόκολλα με λεμονάκι και δενδρολίβανο.Ειναι οικονομικό,εύκολο  και υγιεινό γεύμα!

Υλικά:

  • 2 λαβράκια
  • δενδρολίβανο
  • Λίγο ξύσμα λεμονιού
  •  χυμό 1-2 λεμονιών
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 ποτηράκι κρασί
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε τα λαβράκια και τα καθαρίζουμε
  • Τα αλατοπιπερώνουμε καλά,βάζουμε στην κοιλιά τους δενδρολίβανο και απο λίγο ξύσμα λεμονιού και τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα
  • Τα περιχύνουμε με το κρασί,λίγο ελαιόλαδο και τον χυμό των λεμονιών,τα τυλίγουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά





Share:

0 σχόλια