Hot dog γίγας!!


Το αριστούργημα της Νίκης Τσαρνα!!!Εύκολο και εντυπωσιακό!

Υλικά:

Για την ζύμη

  • 325γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100γρ νερό χλιαρό
  • 100γρ γάλα χλιαρό
  • 3-4 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ ξηρή μαγιά
  • 1/2 κ.γ αλάτι
  • 1/2 κ.γ ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ μέλι
Για την γέμιση
  • 5 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης μεγάλα

  • 2-3 κ.σ γάλα για επάλειψη

Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

9 σχόλια

  1. Εντάξει τί να λέμε...!Σήμερα θα τα φτιάξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: τα λουκάνικα τα βράζουμε πρώτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SOS!!! Τις φτιάχνω τωρα...πανω κατω ο φουρνος ή αερα
    ???? Τη ζυμη την αφηνω να φουσκωσει ή οχι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω κάτω το ψήσιμο και οχι δεν χρειάζονται φούσκωμα!

      Διαγραφή
  4. Εισαι ΦΟΒΕΡΗ! Μολις τις φουρνισα! Θα σε πω σε λιγο....Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φένεται καταπληκτικό!Θα το δοκιμάσω!Μπορεί όμως να μπει για ένα βράδυ ας πούμε στην κατάψυξη η το ψυγείο πριν ψηθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή