Μπισκοτάκια με cream cheese και μαρμελάδα


Η Ελένη Νταμπαλέτσιου ψάχνοντας για εύκολες και νόστιμες συνταγές ανακάλυψε στο Μαγειρεύοντας με την...Αλεξάνδρα αυτά τα φοβερά μπισκοτάκια με κρέμα τυριού και μαρμελάδα!Τα έφτιαξε αμέσως και μας τα παρουσιάζει!!

Υλικά:

  • 170γρ τυρί κρέμα(τύπου Philadelphia)
  • 350γρ αλεύρι(περίπου)
  • 230γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κ.σ ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 1/2 κούπα μαρμελάδα σφικτή για να μην τρέξει στο ψήσιμο
  • Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε με το μίξερ,σε μέτρια ταχύτητα,το τυρί,το βούτυρο,την ζάχαρη και το αλάτι για 2 λεπτά
  • Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας.Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα
  • Σε αλευρωμένη επιφάνεια και την βοήθεια πλάστη ανοίγουμε ένα φύλλο περίπου 3 χιλ και κόβουμε σε τετράγωνα

  • Σε κάθε κομμάτι ζύμης βάζουμε απο 1 κουταλάκι μαρμελάδα και ενώνουμε καλά τις δυο άκρες για να μην ανοίξουν







  • Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 175 βαθμούς,για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά


Share:

0 σχόλια