Ικαριώτικα πιταράκια

Ίκαριώτικα πιταράκια με κολοκύθα και δυόσμο απο την Νίκη Τσαρνά

Υλικά:

Για την ζύμη
  • 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 15γρ νωπή μαγιά ή 1 κ.γ ξηρή
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 1 κ.γ μέλι
  • 1-2 κ.σ ελαιόλαδο(προαιρετικά)
Για την γέμιση
  • 2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 κολοκύθα κίτρινη(1-1 1/2 κιλό)
  • Δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο ή ξερό
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • Λάδι για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

0 σχόλια