Τούρτα με κρέμα λευκής σοκολάτας















Υλικά:

Για το σοκολατένιο παντεσπάνι κέικ

  • 1 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 3/4 φλ. τσαγιού κακάο
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι
  • 1 φλ. τσαγιού βραστό νερό
  • 2 αυγά
  • 2 βανίλιες
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 1 1/2 κ.γ μπέικιν
  • 1 1/2 κ.γ μαγειρική σόδα
Για την κρέμα λευκής σοκολάτας
Για την επικάλυψη
Για τον στολισμό της τούρτας 

  • Σοκολάτες kit kat & smarties

Διαβάστε περισσότερο στο olgascuisine.gr

Share:

5 σχόλια

  1. συγνωμη το παντεσπανι δεν θελει σιροπιασμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πάρουμε έτοιμο παντεσπάνι πάλι δεν θα θέλει σιρόπιασμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πάρουμε έτοιμο παντεσπάνι πάλι δεν χρειάζεται σιρόπιασμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή