Σοκολατένιος κορμός


By Νίκη Τσαρνα

Υλικά:

  • 400γρ γάλα ζαχαρούχο
  • 180γρ γάλα φρέσκο
  • 175γρ κρέμα γάλακτος
  • 170γρ κουβερτούρα
  • 1 φλ. τσαγιού χοντροκομμένα φουντούκια(ή άλλο ξηρό καρπό)
  • 25γρ κακάο
  • 3/4 απο ένα πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 1/2 κ.γ καφέ εσπρέσο
  • 1/2 κ.γ αλάτι
  • 5 κ.γ κορν φλάουρ
  • 1 βανίλια
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

2 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΛΎΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ? ΔΙΕΥΚΡΥΝΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.Το διαλύουμε σε 4-5 κουταλιές νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά

      Διαγραφή