Παγωτό μερέντα


Υλικά:

  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 500ml γάλα φρέσκο
  • 8 κ.σ μερέντα
  • 250γρ κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη άχνη με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνουν σαντιγύ
  • Προσθέτουμε τα γάλατα και συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά
  • Ρίχνουμε την μερέντα και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη μέχρι να ανακατευτεί καλά
  • Βάζουμε για 6-8 ώρες στην κατάψυξη και σερβίρουμε

Share:

1 σχόλια

  1. Μάλλον υπάρχει κάποιο λάθος στην εκτέλεση.... Χτύπησα όπως αναγράφεται την ζάχαρη άχνη με την κρέμα γάλακτος και δεν έγιναν ποτέ σαντιγί. Αναγκάστηκα να ανατρέξω σε άλλα σάιτ για να δω πως θα μπορέσω να πήξω όλα αυτά τα υλικά και να μου βγει κρέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή